فرغون صنعتی

فرغون صنعتی

فرغون یکی از کاربردی‌ترین ماشین‌آلات صنعتی و ساختمانی است که شاید بتوان آن را از نخستین ابداعات انسان پس از اختراع چرخ درنظر گرفت. وسیله‌ای که در ابتدا بسیار ساده با یک چرخ در جلو، کابینی برای حمل بار و دو دسته برای گرفتن و بلندکردن قسمت عقبی آن برای حرکت، طراحی و ساخته شد. در طراحی این وسیله با مروز زمان و پیشرفت تکنولوژی، تغییرات متعددی انجام شد و در مدل‌های متنوع از جمله فرغون صنعتی برای کاربردهای مختلف تولید و به بازار عرضه شد. در این صفحه اطلاعاتی در مورد انواع فرغون صنعتی، کاربرد، قیمت و خرید آن دریافت خواهید کرد.

انواع فرغون صنعتی

همانطور که در ابتدا توضیح دادیم، فرغون وسیله‌ای است که برای حمل انواع بار در صنایع مختلف (وسایل ساختمانی، صنعتی، کشاورزی و...) مورد استفاده قرار می‌گیرد. بیشترین کاربرد آن در صنعت ساختمان‌سازی و کشاورزی است و در مدل‌های مختلف طراحی و تولید شده است.

اگر بخواهیم اسکلت یا اجزای تشکیل دهنده فرغون را تشریح کنیم، باید بگوییم که این وسیله در واقع یک چرخ دستی است که استحکام بالایی دارد و برای تسهیل در حرکت در قسمت جلو یک چرخ تعبیه شده است. البته در برخی از مدل‌های فرغون که بیشتر در صنعت کشاورزی کاربرد دارد، از دو چرخ استفاده می‌شود. بدنه یا کابین فرغون فلزی است و دو دسته در طرفین کابین قرار گرفته است که کاربر بتواند آن را گرفته و با بلند کردن قسمت عقب فرغون، به حرکت چرخ کمک کند.

به طور کلی ساختمان بیشتر فرغون‌ها یکسان و به صورت زیر است:

  • چرخ برای تسهیل در حرکت؛
  • کابین یا جعبه برای قرار دادن بار داخل آن؛
  • بدنه فرغون تولید شده از فلز و نگهدارنده کابین و سایر اجزا؛
  • میله محور؛
  • میلگرد و نبشی؛
  • تسمه؛
  • سردسته و... ؛

تولیدکنندگان این وسیله کاربردی، فرغون صنعتی را برای تسهیل در حمل و نقل بار و در انواع مختلف برای استفاده مصرف‌کنندگان، طراحی و وارد بازار کرده‌اند. انواع فرغون عبارت‌اند از:

  • فرغون ساده: فرغون ساده در 3 مدل لوله‌ای، پروفیلی و لوله‌ای پروفیلی تولید می‌شود.
  • فرغون دیجیتالی: این نوع فرغون به نام‌های باسکول دار دیجیتالی یا کمپرسی نیز شهرت دارد.
  • فرغون موتوری یا مینی دامپر: نام‌ مدل‌های دیگر این وسیله، فرغون بنزینی، برقی ( شارژی) و دیزلی است.  

فرغون ساده 

تفاوت بین فرغون پروفیلی و لوله‌ای در شاسی آن‌هاست. اگر در بازار به دنبال خرید فرغون باشید، دو نوع شاسی را مشاهده می‌کنید که عبارت‌اند از:

  • فرغون با شاسی پروفیلی: سطح مقطع شاسی پروفیلی مربعی شکل است. آسیب‌پذیری آن‌ها در تماس با سطوح کمتر و وزن تقریبا بالاتری نسبت به فرغون با شاسی لوله‌ای دارند.
  • فرغون با شاسی لوله‌ای: سطح مقطع شاسی لوله‌ای دایره‌ای شکل است و پروسه ساخت آن‌ها نسبت به پروفیلی راحت‌تر و سریع‌تر است. آسیب‌پذیری آن‌ها در تماس با سطوح بیشتر است و وزن کمتری نسبت به فرغون با شاسی پروفیلی دارند.

فرغون باسکول دار (دیجیتال)

فرغون باسکول دار یا دیجیتال را می‌توان یکی دیگر از انواع فرغون‌ صنعتی و نسل جدید این ابزارآلات صنعتی معرفی کرد. کارگران با کمک این مدل فرغون، بار زیادی را جابه‌جا می‌کنند. ویژگی منحصربه‌فرد این وسیله، قابلیت وزن‌گیری بار است که آن را بسیار کاربردی کرده است. هنگامی که بار و مصالح را داخل کابین فرغون می‌گذارند، نیازی نیست که در زمان تخلیه بار عملیات بلندکردن فرغون انجام شود. باسکول دار در مدل‌های 1 و 4 چرخی تولید می‌شود. در مدل 4 چرخی کافی است آن را هل داد تا به راحتی حرکت کند. هنگام تخلیه نیز از درب تخلیه دستگاه و پیچ رگلاژ کمک گرفته می‌شود که با کشیدن اهرم تخلیه، بار به راحتی خارج و تخلیه می‌شود.  

فرغون صنعتی موتوری

فرغون موتوری در سه مدل زیر طراحی و تولید شده است:

فرغون موتوری بنزینی

فرغون‌های بنزینی دارای موتوری احتراقی 4 سیلندر است. همانطور که از نام آن مشخص است، از بنزین برای روشن‌شدن این مدل فرغون صنعتی استفاده می‌شود. از ویژگی‌های آن می‌توان به استهلاک کم قطعات آن اشاره کرد. ضمن اینکه هزینه تعمیر و نگهداری آن نیز پایین است. با استفاده از این فرغون می‌توان با سرعتی بین 4 تا 6 کیلومتر در ساعت از مبدا به مقصد حرکت و بار را حمل کرد. بیشترین استفاده از این نوع فرغون در صنایع کشاورزی، دامپروری و ساختمانی است.

فرغون موتوری برقی (شارژی)

باتری تامین کننده نیروی حرکت فرغون صنعتی برقی یا شارژی برای مدت‌زمان 4 تا 8 ساعت است؛ از این رو باید حتما قبل از استفاده آن را باتری و به کمک برق شهری شارژ کرد. قدرت پایین این وسیله در قیاس با نوع بنزینی شاید نقطه ضعف آن باشد که باعث می‌شود میزان بار کمتری (قدرت حمل مصالح سنگین را ندارد) را نسبت به فرغون بنزینی جابه‌جا کند.

فرغون موتوری دیزلی

فرغون صنعتی از نوع موتوری دیزلی را با یک موتور بسیار قوی احتراقی با سیستم خنک کاری می‌سازند. برای اینکه بتوان این وسیله را روشن کرد، نیاز است از سوخت گازئیل استفاده شود. قدرت مانور این نوع فرغون نیست به سایر فرغون‌های موتوری بیشتر است و می‌تواند تا چندین ساعت به صورت مداوم کار کند.

کاربرد فرغون صنعتی

همانطور که تا به این قسمت توضیح داده شد، فرغون‌ها برای تسهیل در امر حمل و نقل مواد و بار به‌ویژه در صنعت ساخت و ساز، کشاورزی و دامداری و... مورد استفاده قرار می‌گیرند. زمانی که کارگران در پروژه ساختمان‌سازی هستند، دیگر نیازی نیست که با دست مصالح و بارها را در طبقات مختلف جابه‌جا کنند و فرغون عمل حمل و نقل را آسان و سریع می‌کند. در برخی موارد نیز از کابین فرغون برای مخلوط مصالح سیمان، گچ و... استفاده می‌شود.

فرغون صنعتی مخصوص کشاورزی و دامداری نیز مسئول جابه‌جایی بار و مواد مرتبط با این صنعت است. این فرغون شبیه به نوعی است که در ساختمان‌سازی مورد استفاده قرار می‌گیرد. همانطور که قبلا هم گفته شد، معمولا این نوع فرغون‌ها به جای یک چرخ در قسمت جلو، دارای دو چرخ هستند و این امر به دلیل کابین یا همان قسمت لگن است. زیرا گنجایش جابه‌جایی بار با بیش از 100 لیتر را داراست و ابعاد لگن بزرگ‌تر از سایر فرغون‌هاست.

فرغون موتوری که بیشتر به مینی‌دامپر نیز شهرت دارد، یکی از وسایل کاربردی و البته نسل جدید فرغون های صنعتی است. از مدل بنزینی این وسیله در صنعت کشاورزی، دامداری، ساختمانی (ساخت و ساز و عمرانی) استفاده می‌شود. موتور گیربکس این وسیله بسیار قدرتمند است و به دلیل طراحی منحصربه‌فردی که دارد (ابعاد کوچک و شبیه به دامپر، ماشینی که برای حمل مصالح و ابزارآلات استفاده می‌شود)، کارایی فوق‌العاده‌ای دارد. این وسیله راندمان کار را بالا برده و سرعت انتقال بار را افزایش داده است. ضمن اینکه وزن بالایی (از 100 تا 500 کیلوگرم) از بار را نیز جابه‌جا می‌کند.

فرغون موتوری مدل برقی یا شارژی به دلیل تحمل وزن پایین، بیشتر در پروژه‌هایی استفاده می‌شود که هزینه استهلاک دستگاه کم باشد و لازم است تا مصالح سبک جابه‌جا شوند.

فرغون موتوری مدل دیزلی به دلیل موتور قدرتمند و سیستم خنک کنندگی هوا، بیشتر برای پروژه‌هایی کاربرد دارد که در آن‌ها ساخت و سازهای بزرگ انجام می‌شود. باغداری، دامپروری و پروژه ساختمانی و عمرانی (معادن و...) بسیار بزرگ از جمله مواردی است که این نوع فرغون در آن کاربرد دارد.

فرغون دیجیتالی به دلیل جابه‌جایی بار و وسایل به صورت بسته‌بندی و فله‌ای، ضمن امکان وزن‌گیری بار در حین حمل آن، در بسیاری از صنایع به عنوان پرکاربردین وسیله شناخته می‌شود.

فرغون صنعتی دست دوم

خرید ماشین آلات صنعتی دست دوم می‌تواند در هزینه‌ها صرفه‌جویی قابل توجهی ایجاد کند. امروزه در صنعت ساختمان‌سازی و سایر صنایع، خرید وسایل دست دوم در سطح وسیعی انجام می‌شود و شما می‌توانید در صورتی که قیمت فرغون صنعتی دست دوم مناسب و از نظر اقتصادی قابل توجیه باشد و از کیفیت و سلامت فیزیکی اسکلت و قطعات آن مطمئن شوید، مدل کارکرده و دست دوم را خریداری کنید. می‌توانید به مراکز فروش وسایل ساختمانی و صنعتی دست دوم مراجعه کنید و توصیه می‌کنیم حتما از یک کارشناس و متخصص در این زمینه، مشاوره بگیرید.

قیمت فرغون صنعتی

قیمت فرغون صنعتی با توجه به موارد مختلفی از جمله کاربرد، مدل، کیفیت جنس محصول، اجزا سازنده مانند اسکلت، لاستیک، کابین یا جعبه، شاسی و... ، برند و شرکت توزیع‌کننده متفاوت است. برای این منظور بهتر است که این وسیله پرکاربرد را از فروشگاه یا شرکت ارائه دهنده معتبر تهیه و خریداری کنید. برای اطلاع دقیق و دریافت لیست قیمت فرغون صنعتی می‌توانید با مشاوران و کارشناسان ما در شرکت پاسارگاد نوین تماس بگیرید و ضمن دریافت مشاوره خرید و کسب اطلاعات کاربردی در مورد این محصول، از قیمت روز آن نیز مطلع شوید.

خرید فرغون صنعتی از پاسارگاد نوین

همانطور که مشاهده کردید، استفاده از فرغون صنعتی در صنایع مختلف از کشاورزی و دامپروری گرفته تا ساختمانی و عمرانی کاربرد زیادی دارد. خرید فرغون صنعتی سرعت کار کارگران را در حمل و جابه‌جایی بار و مصالح مختلف بالا می‌برد و این به معنای افزایش راندمان کار است. ما در شرکت پاسارگاد نوین با ارائه و فروش فرغون صنعتی فرایند تهیه این وسیله کاربردی را برای شما آسان کرده‌ایم.

مشاوران و کارشناسان ما در این مجموعه همواره آماده هستند تا شما را هنگام خرید این محصول، مشاوره و راهنمایی کنند تا با توجه به نیاز خود و کاربری فرغون صنعتی، بهترین گزینه را پیشنهاد دهند. شما پس از ثبت محصول و تکمیل سفارش، آن را با اطمینان از کیفیت، اصالت و قیمت مناسب تحویل خواهید گرفت.